Онлайн-курс
Я— власник кавового бізнесу
Ви дізнаєтесь, як відкрити прибуткову кав’ярню та розвивати її в Україні
Зрозумієте, як створити концепцію сучасної кав’ярні. Навчитесь обирати локацію та приміщення. Прорахуєте детальний кошторис відкриття закладу, фінансову модель та окупність проекту за допомогою готових автоматизованих рішень. Навчитесь підбирати команду мрії, вибудовувати сервіс, що завжди буде на крок попереду конкурентів.
На практиці побудуєте бізнес-план Вашої кав’ярні.
Початок 11 червня
Програма курсу — це чітка та структурована інформація, представлена у форматі відеолекцій
Спікери курсу мають практичний досвід створення та розвитку кавового бізнесу, яким поділяться з вами під час навчання
Ви отримаєте робочі інструменти, які допоможуть розробити прибуткову бізнес-модель
12
16
59
Модулів навчання
Годин корисного контенту
Уроків у відео форматі
Для кого цей курс
Майбутніх підприємців, які планують відкриття власної кавʼярні, або вже знаходяться на етапі її відкриття
Діючих підприємців, які прагнуть структурувати свої знання та систематизувати бізнес
Практикуючих бариста, шеф-бариста, керуючих кавʼярнями, які бажають подальшого розвитку, та планують відкривати власні заклади
Підприємців, які мали негативний досвід ведення кавового бізнесу через брак досвіду чи знань, і готові зробити «роботу над помилками», щоб створити прибутковий заклад
ВІТАЛІЙ ВОЛОЩЕНКО
ДМИТРО КАЧАН
Викладачі та досвід
ОЛЕКСІЙ ОПАНАСЕНКО
ВІКТОРІЯ ОБЛАК
ДАША ЄРМОЛАЄВА
ІВАН ГНЄДОВ
діючий підприємець з 12-річним досвідом
харчовий технолог із більш ніж 20-річним досвідом
8 років займається продажами та впровадженням Poster
підприємець із 10-річним досвідом
підприємець із 9-річним досвідом
засновник маркетингової агенції для кафе та ресторанів BossaNova HoReCa
експерт навчальної програми для підприємців 
«Я — власник кавового бізнесу»
Head of Sales Department Poster
засновник та спікер школи кавового бізнесу
директор адвокатського бюро 
«Волощенко та Партнери», адвокат, 
член комітету захисту бізнесу Ради адвокатів Київської області.
експерт навчальної програми для підприємців 
«Я — власник кавового бізнесу»
маркетинг в соцмережах під ключ для закладів різних форматів
консультант з відкриття закладів громадського харчування з багаторічним досвідом
досвід створення власної мережі кав’ярень та запуску власної франшизи з нуля
сертифікований бізнес-тренер та коуч
спеціаліст із впровадження системи ХАССП на виробництвах та закладах громадського харчування
голова правління Громадської організації 
«Армія патріотів України»
співзасновник відомої української мережі кав’ярень «MY KAVA» — на сьогодні більше 20 закладів по Україні
відкрив більше 30 консалтингових проєктів кав’ярень
професійний бариста
фанат та спеціаліст із побудови системного підходу до роботи кав’ярень
18 років досвіду роботи з кавою
досвід створення власної мережі кав’ярень та запуску власної франшизи з нуля
МАРІЯ БАСАНЬКО
Виграла грант на навчання у французькій кондитерській школі DGF
Закохана в кондитерську справу
8 років шеф-кондитер і власниця кавʼярні-кондитерської Pink Cat
В кондитерській сфері більше 10 років
Постійно навчається і проходить багато професійних майстер-класів
Заклади наших учнів
На курсі ви навчитесь
Будувати фінансову модель
Прораховувати бюджет відкриття
Аналізувати конкурентів
Обирати приміщення
Використовувати сучасні інструменти маркетингу
Керувати командою
Навчитесь планувати витрати та прибуток, розподіляти фінансові потоки, аналізувати ризики.
Зрозумієте з чого складається кошторис закладу. Дізнаетесь ціни на послуги та обладнання. Зможете скласти детальний розрахунок відкриття кав’ярні.
Навчитесь аналізувати сильні та слабкі сторони Ваших конкурентів Зрозумієте, як виділятись на їх фоні та бути завжди на крок попереду.
Дізнаєтесь, як аналізувати локацію та обрати приміщення. Навчитесь вести перемовини з орендодавцем, щоб отримати кращі умови.
Навчитесь використовувати соціальні мережі для просування закладу. Дізнаєтесь, як викликати у гостей кав’ярні wow-емоції та бажання повертатися.
Навчитесь підбирати і організовувати команду мрії: навчати, мотивувати та адаптувати до роботи.
На курсі ми розберемо такі теми
Екстерʼєр, інтерʼєр, ергономіка та оснащення приміщення кавʼярні
Про каву та кавовий бізнес в Україні
Професія бариста. Підбір персоналу в кавʼярню. Робота в команді
Підготовка до відкриття кавʼярні
Постачальники та особливості роботи з ними
Юридичні та податкові аспекти діяльності кав'ярні
Фінальний етап відкриття
Пропозиція та меню
Локація та цільова аудиторія
Старт: 11.06.2024
Тривалість: 12 модулів, 16 годин, 6 тижнів
+ 3 зум-сесії з основними спікерами + запис
+ 1 додаткова зум-сесія з експертом по HACCP + запис
+ особистий зворотній звʼязок від експертів курсу щодо домашнього завдання
Формат: Вебінари
Система автоматизації Poster
Система ХАССП
Кондитерське виробництво
Програма курсу
На вас чекають вебінари, практичні завдання та додаткові матеріали - чек-листи, посадові інструкції, готові фінансові калькулятори, шаблони стандартів та інших документів.
Що говорять наші учні
Залишіть заявку
та дізнайтеся, як створити сучасну і прибуткову кав’ярню.
Після заявки наш менеджер зв’яжеться з вами та відповість на всі питання стосовно навчання.
Реєструючись і натискаючи кнопку "Записатися" ви погоджуєтесь з умовами надання послуг та політикою конфіденційності
Можливість оплати частинами
Ще відгуки наших учнів
Відповіді на запитання
Електронна адреса
Адреса
Контакти
coffee.school.ua@gmail.com
Design by YEHOROVA
м. Київ, вул. Преображенська, 23
+38 (067) 276 57 37