Початок 15 грудня
Онлайн-вебінар
Як ефективно керувати кав’ярнею та збільшити прибуток закладу
на 30% за 90 днів
працюючи в сучасних реаліях обстрілів та блекаутів
та виділяти на керування закладом мінімум часу та енергії
створюючи Wow-ефект для гостей, котрі хочуть повертатись
ДМИТРО КАЧАН
Підприємець із 9-річним досвідом
Співзасновник відомої української мережі кавʼярень «My Kava”
ІВАН ГНЄДОВ
Засновник школи кавового бізнесу Підприємець із 10-річним досвідом
18 років досвіду роботи з кавою
На час воєнного стану в Україні діє мораторій на більшість перевірок бізнесу від контролюючих органів. Проте це не стосується перевірок від Держпродспоживслужби, Податкової та Трудової інспекції. Ми розуміємо наскільки для вас важливо підготуватися до подібних перевірок!

Саме тому ми підготували спеціальний бонус для учасників вебінару:
Гайд "Загальний алгоритм дій при перевірках контролюючими органами"
Вебінар буде корисним, якщо ви:
Бариста, Шеф-бариста, Адміністраторам, які планують стати керівниками в кав’ярнях та хочуть опанувати навички ефективного управління бізнес-процесами
Які займаються операційною діяльністю, керують командами та різними бізнес процесами в закладах і хочуть провести аудит закладу, в якому працюють та оптимізувати фінанси, знизити витрати та збільшити прибуток
Які хочуть продуктивно контролювати роботу команди, адміністратора, або керуючого та запровадити автоматизований процес управління кав’ярнею і збільшити прибуток
Вже працюєте в кавовій сфері
Керуючий кав’ярні
Власник кав’ярні
Вам точно необхідно бути, якщо це про вас:
Ви втрачаєте прибуток через занизькі ціні на продукцію, високий відсотковий показник фудкосту, зайві та непередбачувані витрати, не аналізуєте продажі та рух товарів. Результат - втрачаєте гроші, інтерес до справи, закриваєте бізнес
Ваші працівники працюють в повному хаосі, безвідповідально виконують власні обов'язки, надають сервіс та продукт дуже низької якості, постійно звільняються та не бажають працювати. Результат - втрата гостей, немає кому працювати, закриваєте бізнес
Через брак якісного досвіду та часу ви делегуєте лінійному персоналу ваші обов'язки, в результаті чого якість виконаної роботи є незадовільною. Тому вам постійно не вистачає товару або ж він взагалі безслідно зникає, пропадають гроші і купа незадоволених гостей переходять до вашого конкурента.
Відсутність фінансової аналітики
Відсутність стандартів роботи закладу
Неефективне делегування
Ключові інструменти, які впливають на прибутковість закладу
За 10 років досвіду в кавовому бізнесі нам вдалось виділити ключові інструменти, тому наш досвід ми вклали в 2-годинний вебінар на якому ви точно маєте бути, якщо ви бажаєте збільшити прибутковість вашої кавʼярні
Реальні причини постійних проблем з персоналом та що зробити, щоб побудувати ефективну команду
Які теми будемо розбирати на вебінарі:
3 фатальні помилки, які призводять до закриття кав’ярні та як їх запобігти
Як підготуватися до перевірок від контролюючих органів
Як працювати в конкурентному середовищі в умовах сучасних реалій
Як знижки для постійних відвідувачів системно зменшують ваш прибуток
Як ви втрачаєте прибуток через відсутність фінансового обліку та як його запровадити
Ваш головний результат!
За 2 години у вас буде чітке розуміння ефективності управління кав’ярнею. А також повне розуміння інструментів та способів, котрі прямопропорційно впливають на прибутковість вашого закладу
ДМИТРО КАЧАН
Спікери вебінару
ІВАН ГНЄДОВ
підприємець із 10-річним досвідом
підприємець із 9-річним досвідом
засновник та спікер школи кавового бізнесу
досвід створення власної мережі кав’ярень та запуску власної франшизи з нуля
співзасновник відомої української мережі кав’ярень «MY KAVA» — на сьогодні більше 20 закладів по Україні
відкрив більше 30 консалтингових проєктів кав’ярень
професійний бариста
фанат та спеціаліст із побудови системного підходу до роботи кав’ярень
18 років досвіду роботи з кавою
досвід створення власної мережі кав’ярень та запуску власної франшизи з нуля
«Як ефективно керувати кав’ярнею та збільшити прибуток закладу на 30% за 90 днів»
Реєструйтесь на вебінар
Наші менеджери готові на них відповісти у будь-який час
Залишились ще запитання?
Електронна адреса
Адреса
Контакти
coffee.school.ua@gmail.com
Design by YEHOROVA
м. Київ, вул. Преображенська, 23
+38 (067) 276 57 37