19:00 / Київ
Початок 29 листопада
Безкоштовний онлайн-вебінар
Backstage кавового бізнесу в Україні
Як відкрити сучасну кав’ярню в 2023 році
документальне оформлення бізнесу та перелік необхідних дозволів і як їх отримати
види перевірок та можливі наслідки

як створити бізнес-план та з чого він складається
та інші теми, які ви не знайдете в вільному доступі
Тонуть в операційних задачах не розуміючи як правильно управляти командою
Тривалість життя кавʼярні без правильної стратегії
З шести продають бізнес через нерентабельність
74%
3
4
Власників кав'ярень
Місяці
Власників кафе
Мрію відкрити кав'ярню
Власник кав'ярні
Практикуючий бариста
Екс-власник кав'ярні
Тобі буде корисний цей вебінар, якщо ти:
Мрію відкрити кав'ярню
Не знаю з чого почати відкриття кав'ярні
Зрозумієте покроковий план відкриття
Точка А
Точка Б
Не знаю скільки грошей потрібно на відкриття
Зрозумієте як сформувати бюджет на відкриття кавярні
Боюсь наробити помилок
Отримаєте цінний чужий досвід помилок, який більше не повторите
1
2
Практикуючий бариста
Не знаю скільки грошей потрібно на відкриття
Зрозумієте як потрібно розрахувати бюджет на відкриття
Точка А
Точка Б
Боюсь перевіряючих органів
Дізнаєтесь які документи потрібні на відкриття
Не знаю як легально вести підприємницьку діяльність в Україні
Отримаєте чіткий алгоритм взаємодії з перевіряючими органами
1
2
Власник кав'ярні
Кав'ярня не приносить прибутку, або приносить дуже мало
Зрозумієте, як збільшити прибутковість Вашого закладу простими словами
Точка А
Точка Б
Не розумію як контролювати своїх бариста
Зрозумієте, як мотивувати та контролювати роботу Вашої команди
Не знаю де шукати якісних постачальників
Зрозумієте, як обрати якісний продукт за найкращою ціною
1
2
Екс-власник кав'ярні
Розчарувався в першому досвіді і більше не хочу помилятися
Отримаєте дієвий план відкриття та розвитку кав'ярні
Точка А
Точка Б
Не знаю де брати гроші на відкриття оскільки усе витратив на передній невдалий досвід
Дізнаєтесь, як залучити інвестиції в Ваш бізнес
Не зміг розібратися куди витрачались гроші
Зрозумієте , як працює фінансова модель кав'ярні
1
2
Програма вебінару
Документальне оформлення бізнесу
Як створити бізнес план та з чого він складається
Види перевірок та можливі наслідки
Система створення концепції
Як проаналізувати конкурентів та визначити власні переваги
Скільки грошей потрібно для відкриття кав’ярні та як розрахувати
Фінансовий план. Як спрогнозувати прибуток та період окупності
Яка цільова аудиторія принесе вам найбільше прибутку та як її визначити
Хто привідкриє завісу кавового бізнесу
Іван Гнєдов
Дмитро Качан
Засновник Школи кавового бізнесу
Співзасновник Школи кавового бізнесу
З нуля до мережі кав'ярень із власною франшизою за 4 роки.
Професійний бариста з 18-річним досвідом.
Засновник української мережі кав'ярень «MY KAVA»
Професійний тренер-бариста підприємців з 3-річним досвідом.
Діючий підприємець з 9-річним досвідом.
Більше 600 випущених студентів за 3 роки.
10 років практичного досвіду керування власними кав'ярнями.
Засновник консалтингового агентства з відкриття закладів під ключ «Твій бренд»
Коли відбудеться зустріч
Для реєстрації на вебінар
залиште свої контактні дані нижче
Реєструючись і натискаючи кнопку "Зареєструватись" ви погоджуєтесь з умовами надання послуг та політикою конфіденційності
29 листопада
о 19:00 / Київ
Залишились ще запитання?
Наші менеджери готові на них відповісти у будь-який час
Електронна адреса
Адреса
Контакти
coffee.school.ua@gmail.com
Design by YEHOROVA
м. Київ, вул. Преображенська, 23
+38 (067) 276 57 37